Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 35.172.111.215 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Familie was heel dankbaar met onze inzet bij moeder, zonder onze hulp zou het niet gelukt zijn om moeder tot het einde thuis te verzorgen.
familie van een clIënt
Vrijwilligers bedankt! Bij deze willen wij iedereen hartelijk danken voor alle inzet , behulpzaamheid en liefde voor de patiënt, ons vader. Het was voor ons een hartverwarmende ervaring dat jullie er waren. Jullie zijn allen bijzonder!
Tijdens het afrondend gesprek met de echtgenoot van een van onze cliënten vertelde meneer hoe dankbaar hij was voor de inzet van onze vrijwilligers. Hieronder zijn verhaal. Vanuit de grond van mijn hart kan ik vertellen dat ik blij ben en het goed gedaan heb om de VPTZ Maas en Waal in te zetten. De huisarts zei: “ik weet dat je eigenwijs bent maar ik raad je toch heel sterk aan om gebruik te maken van de hulp die de vrijwilligers van de VPTZ Maas en Waal kunnen geven”. Maar ik had mijn vrouw beloofd voor haar te zullen zorgen en er altijd voor haar te zijn. We hebben altijd alles samen gedaan en gedeeld. Daarom vond ik het heel moeilijk om hulp van anderen te vragen en te accepteren. Achteraf ben ik heel blij dat ik het wel gedaan heb! De eerste paar nachten lig je toch nog te luisteren of alles goed gaat maar je merkt dat de vrijwilligers bekwaam zijn. Het heeft mij rust gegeven en ik ben de vrijwilligers voor 200% dankbaar voor hun inzet.
Wat heeft de VPTZ Maas en Waal voor ons betekend: Een klein verslagje over de ervaring die wij met de VPTZ hebben opgedaan: In eerste instantie vonden wij, de kinderen, het ontzettend fijn dat wij hulp voor de nacht kregen. Mijn ouders moesten er in het begin wel heel erg aan wennen en vooral mijn moeder vond het niet zo fijn dat er vreemde mannen in de nacht in huis waren. Maar langzamerhand was ze eraan gewend en vond ook zij het heel erg fijn dat er ’s nachts iemand was voor als er iets met mijn vader aan de hand was. Het gaf niet alleen ons, maar ook mijn moeder een veilig gevoel. Fijn dat je er niet alleen voor staat in de nacht. Overdag is alles toch makkelijker en beter te regelen dan in de nacht en gevoelsmatig is de nacht anders dan de dag. Nooit hebben mijn ouders overlast gehad of het gevoel gehad dat het niet fijn was. We maakten goede afspraken wat betreft als er iets aan de hand was, de verlichting, koffie, thee enz. en het verlaten van het huis enz. Nooit is daarmee een probleem geweest. Nogmaals onze hartelijke dank voor iedereen die ons in deze moeilijke tijd heeft bijgestaan en zij die hun kostbare vrije tijd belangeloos hebben ingezet om mijn vader en onze familie in deze tijd te helpen. Jullie inzet heeft het mede mogelijk gemaakt dat mijn vader tot de laatste dag fijn thuis kon blijven en daar zijn wij allen zeer dankbaar voor.